Almedalsveckan

Almedalsveckan på gotland

Upptäck en av Sveriges mest inflytelserika politiska mötesplatser – Almedalsveckan! Varje år samlas politiker, samhällsdebattörer, företrädare för näringslivet och organisationer från hela landet i Visby på Gotland för att diskutera och debattera aktuella samhällsfrågor.

Söker du boende under Almedalsveckan 2024? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra olika alternativ:

Email: info@gotlandsboenden.se
Tel: 0498-23 23 00

Evenemang

Vi hjälper dig och ditt företag att ordna ert evenemang. Takterassen – använd vår fantastiska takterrass för ert evenemang. Bjud in till lyxig frukost, brunch, sommarlunch drink innan middag på stan eller varför inte avnjuta middagen med blickarna riktade mot havet och solnedgången.

info@gotlandsboenden.se
Tel: 0498-23 23 00

 

Konferens

Vi kan erbjuda konferens i vårat mysiga orangeri, lokalen tar upp till 70 personer i biosittning eller vårt konferensrum för upp till 8 pers med utsikt över havet. Vill ni jobba med teambuilding och aktiviteter är vi det perfekta hotellet.

 

info@gotlandsboenden.se
Tel: 0498-23 23 00

 

Boende

Vi på Gotlandsboenden erbjuder boende för det lilla likväl som det stora företaget. Vi har lägenheter innanför murarna och lägenhetshotell med gångavstånd till innerstan. På Hotel Kokoloko bor ni bekvämt med möjlighet att anordna evenemang eller konferenser. Välkommen att kontakta oss för att diskutera era behov och önskemål.

info@gotlandsboenden.se
Tel: 0498-23 23 00