Välkommen till First Hotel Kokoloko

First Hotel Kokoloko i Visby är ett helt nytt hotell på semesterön Gotland. Hotellet slog upp portarna sommaren 2019 och har en unik design med pool, jacuzzi, bastu, minigolf, utegym och två utomhusbarer. En som ligger vid poolen och en uppe på takterrassen med magnifik utsikt. De flesta av hotellets 88 rum har gemensam balkong med utsikt över havet och solnedgången. Flera av rummen är även utrustade med kök och har möjlighet till plats för upp till sju personer. Utanför entrén finns en stor parkering för er som kommer med bil.
Varmt välkommen till vårt hotell i Visby!

1,2 km till 
Visby Ringmur

66 rum med solnedgång

2,5 mil till Kronholmen Golfklubb

24°C grader i poolen

Gratis och supersnabbt WiFi

Hitta din favorit bland våra 88 rum

Vi har flera olika kategorier på hotellrum. Du kan bo mellan 1-7 personer i våra rum. Många av dem är dessutom utrustade med kök för dig som vill laga egen middag eller för dig som bor lite längre. Kontakta gärna oss så kan vi hjälpa er att hitta er bästa lösning.

Enkelrum

Våra 14 m² stora Enkelrum är perfekt för den moderna resenären som bor en eller två nätter. Gästerna har utsikt över gatan. Rummen är helt nya och modernt inredda med en 120 cm bred enkelsäng och gratis WiFi.

Dubbelrum

Våra 18 m² stora Dubbelrum kan även användas som twin-rum där sängarna kan dras isär. Rummen passar perfekt för den moderna resenären eller affärsresenären som behöver lite extra utrymme.

Standard Family

Våra 31 m² stora Standard Family-rum har plats för familjer på 4 personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen har uteplats på gemensam loftgång och gästerna har utsikt över havet, innergården eller poolområdet.

Superior med kök

Våra Superior med kök har en yta på upp till 32 m² med plats för familjer på upp till tre personer. Rummen har egen uteplats på gemensam loftgång. Gästerna har utsikt över innergården eller havet och poolområdet.

Deluxe med kök

Våra 32 m² Deluxe med kök har plats för familjer på fyra personer eller affärsresenärer som vill ha större utrymme. Rummen är utrustade med kök och egen uteplats på gemensam loftgång. Gästerna har utsikt över innergården eller havet och poolområdet.

Svit

Våra 63 m² stora Sviter erbjuder två separata sovrum, ett mindre vardagsrum samt kök med bekväma sittplatser. På soliga dagar är den lilla privata balkongen den perfekta platsen för att njuta av ett glas champagne och den fantastiska havsutsikten.

Erbjudanden

Letar du efter ett hotellerbjudande eller någon annan typ av erbjudande som går att kombinera med boende hos oss på Hotel Kokoloko? Kolla här.

Paket

Är du intresserad av att boka en paketresa med båt och boende, vänligen kontakta oss på hotellet. Vi jobbar mycket med konferenser och idrottsresor.