Välkommen till Ravinstigen i Visby

Med utsikt över havet, ett stenkast från hamnen i södra delen av Visby, ligger Ravinstigen. Här har vi 37 st trevliga lägenheter, där man kan bo mellan 2-5 personer. 34 stycken av våra lägenheter är utrustade med balkong eller uteplats men alla har havsutsikt. Lägenheterna ligger endast 800 meter från Visby ringmur och på bekvämt promenad- eller cykelavstånd till både restauranger, shopping och alla sevärdheter som världsarvsstaden Visby har att erbjuda.

Lägenheterna är utrustade med TV, dusch, WC och kök med pentry.

Sök och boka boende via formuläret här intill.

Havsutsikt

Alla rum och gårdar är rökfria

Självincheckning

Ej bemannad reception

Husdjur är ej tillåtna

WiFi ingår

Omgivningen

Lägenheterna på Ravinstigen ligger endast en kilometer från hamnen och Visby ringmur. Här blickar du ut över havet och färjorna som av så många förknippas med härliga semestrar på vår vackra ö. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och ligger i ett lugnt och skönt område, nära till allt men ändå inte ”mitt i smeten”.

Incheckning

Incheckning sker tidigast kl 15.00 och utcheckning sker senast kl 11.00. För information samt överenskommelse om nyckelutlämning, maila info@visbylagenhetshotell.se eller ring 0498 232300 senast en dag före ankomst.

Parkering

Hos oss på Visby Lägenhetshotell behöver du aldrig oroa dig för parkeringsplats då vi har gott om plats för bilen. Det är fritt för dig som gäst hos oss, i mån av plats.