Välkommen till Ravinstigen – Visby Lägenhetshotell

Med utsikt över havet, bara ett stenkast från hamnen i södra delen av Visby, ligger Ravinstigen. Här har vi 37 st trevliga lägenheter där man kan bo mellan 2-5 personer. Många av våra lägenheter är utrustade med balkong och alla lägenheter har underbar havsutsikt. Lägenheterna ligger endast 800 meter från Visby ringmur och på bekvämt promenad- eller cykelavstånd till restauranger, shopping och alla sevärdheter som världsarvsstaden Visby har att erbjuda!

Lägenheterna är utrustade med Wi-Fi, TV, dusch, WC och pentry.

Varmt välkomna med er bokning!

SOMMARPAKET •BO 4 NÄTTER & BETALA FÖR 3 NÄTTER•

Vid bokning av 4 nätter betalar du endast för 3 nätter och får den fjärde natten helt gratis, tillsammans med rabatterade färjebiljetter!
Passa på att komma iväg ett par dagar till Visby och Gotland i sommar! Gäller 12 juni – 9 juli samt 13 – 31 augusti 2023.

Sommarpaketet inkluderar övernattning på något av följande lägenhetshotell; Kolgården, Ravinstigen, Volontärgatan eller Birkagatan samt personbiljett tur och retur med färja. Välj fritt mellan de 4 lägenhetshotellen som alla ligger centralt i Visby, i kombination med Destination Gotlands färjor till och från ön.

Havsutsikt

Alla rum och gårdar är rökfria

Självincheckning

Ej bemannad reception

Husdjur är ej tillåtna

WiFi ingår

Omgivningen

Lägenheterna på Ravinstigen ligger endast en kilometer från hamnen och Visby ringmur. Här blickar du ut över havet och färjorna som av så många förknippas med härliga semestrar på vår vackra ö. Alla lägenheter har havsutsikt och ligger i ett lugnt och mysigt område, nära att promenera in till Visby.

Incheckning

Incheckning sker tidigast kl 15.00 och utcheckning sker senast kl 11.00. För information samt överenskommelse om nyckelutlämning, maila info@visbylagenhetshotell.se eller ring 0498 232300 senast en dag före ankomst om du inte skulle ha fått någon information från oss innan dess.

Parkering

Hos oss på Ravinstigen har vi gott om plats om du kommer med bil. Det är gratis för dig som gäst hos oss, i mån av plats.