Bo i Visby
Vackra stränder, fantastiska landskap och massor av njutning med sol och bad för hela familjen.

LÄGENHET INNANFÖR RINGMUREN

Stora Torget

Mitt på Stora Torget hittar du våra charmiga lägenheter belägna i samma fasighet som restaurang Bolaget. Vi har även lite mindre studiolägenheter i en av de mysiga gränderna. Stora Torget ligger mitt i hjärtat av Visby, mer centralt än såhär blir det inte. 

Här befinner du dig mitt i en av Sveriges mest krogtäta städer. På Stora Torget hittar du ett stort utbud av restauranger, nattklubbar, fik, livsmedelsbutiker och mycket mer. Som gäst hos oss har du möjligheten att nyttja vår mysiga trädgård som är belägen bakom restaurang Bolaget med utemöbler och grill möjligheter.  

Sök och boka boende online

Mer av STORA TORGET I VISBY

Välj ditt boende på Gotland via vårt urval av Lägenheter 

Sol & bad

Inom Visby har vi tre närliggande stränder. Dessa ligger längs med havet norr om Visby. Norderstrand, Gustavsvik och Snäck

Natur

Gotlands natur lämnar ingen oberörd. Här kan du upptäcka allt från att vandra, cykla, bada och upptäcka en unik natur. Missa inte våra tio raukområden runt om på ön.

Lokala butiker

Vill du handla med dig något fint från Gotland? Upptäck då Hästgatan, S:t Hansgatan och Östercentrum där vi har ett brett utbud på lokala butiker och kedjor

Mat & dryck

I medeltida Visby har vi ett brett sortiment av lokala restauranger, nyskapande kök, kreativa matentrepenörer och läckra råvaror från ett levande jordbrukslandskap.

Aktiviteter

Gotland är fyllt utav aktiviteter året om. Här kan du paddla kajak, cykla intill naturen, vandra genom Högklint eller prova på turridning.

faciliteter

Närhet till Strand & bad

Fritt wifi

Närhet till Parkering

Rökfritt

Hundar välkommna

Lekpark

FAQ

Åldersgräns på 23 år för samtliga gäster. Undantaget barn som reser med sin familj.
Incheckning är tidigast klockan 15.00 och utcheckning är senast 11.00. Har du önskemål på tidig/sen in eller utcheckning är det bara att kontakta oss.
Våra lägenheter är obemannade. Du kommer att mottaga ett mail från oss senast 1 dag innan ankomst med allmän information kring incheckning instruktioner
Våra lägenheter är obemannade. Du kommer att mottaga ett mail från oss senast 1 dag innan ankomst med allmän information kring incheckning instruktioner