Lägenheter i Visby

Oavsett om du vill strosa runt ringmuren eller njuta av Gotlands heta nattliv är det en fördel att bo i Visby. Vi erbjuder lägenheter med hög standard som är placerade i närheten eller innanför Visby ringmur. Alla våra lägenheter i Visby är utrustade med kök, dusch, WC, TV och fritt Wi-Fi.

Bra lägen i Visby

Nära vackra solnedgångar

Alltid med TV

Alltid med kök och dusch

Alltid fritt WiFi

Hitta din favorit bland våra lägenheter

Vi erbjuder ett bekvämt, tillgängligt och modernt boende till ett konkurrenskraftigt pris. I våra lägenheter kan man bo mellan 1-8 personer och då trots att läget är centralt sover du lugnt och gott. Hos oss trivs hela familjen.

Visby Lägenhetshotell

Visby Lägenhetshotell ligger ca 800 meter från Visby Ringmur och erbjuder fräscha och smakfullt inredda lägenheter med mysigt poolområde. Läget är centralt men ändå lugnt så att du kan sova gott om nätterna, hos oss trivs hela familjen.

Stora Torget

På Stora Torget bor du bra och centralt i smakfullt inredda lägenheter med charmiga vinklar, vrår och takbjälkar. Vi har lägenheter i olika storlekar. Stora Torget är hjärtat av Visby, mer centralt än så här kommer du inte.

Österport

Lägenheterna vid Österport ligger inom 1,4 km från Almedalen och 1,5 km från Wisby Strand Congress & Event i Visby. Om du vill utforska området kan du vandra i omgivningarna eller hyra cykel.

Ravinstigen

Med utsikt över havet, ett stenkast från hamnen i södra delen av Visby och med skönt promenadavstånd till ringmuren, ligger Ravinstigen. Här har vi 37 st trevliga lägenheter, samtliga med balkong eller uteplats med havsutsikt.