Lägenheter i visby
Sök och boka boende online

Lägenheter i visby

Välj ditt boende i Visby via vårt urval av lägenheter. Semestra efter dina behov

Våra lägenheter i visby

Mer av Gotland kring våra lägenhetshotell

Välj ditt boende på Gotland via vårt urval av semesterbostäder.

Sol & bad

Inom Visby har vi tre närliggande stränder. Dessa ligger längs med havet norr om Visby. Norderstrand, Gustavsvik och Snäck.

Natur

Gotlands natur lämnar ingen oberörd. Här kan du upptäcka allt från att vandra, cykla, bada och upptäcka en unik natur. Missa inte våra tio raukområden runt om på Ön

Lokala butiker

Vill du handla med dig något fint från Gotland? Upptäck då Hästgatan, S:t Hansgatan och Östercentrum där vi har ett brett utbud på lokala butiker och kedjor

Mat & dryck

I medeltida Visby har vi ett brett sortiment av lokala restauranger, nyskapande kök, kreativa matentrepenörer och läckra råvaror från ett levande jordbrukslandskap.

Aktiviteter

Gotland är fyllt utav aktiviteter året om. Som att paddla kajak, cykla i naturen, vandra genom högklint eller prova på en turridning.

Bo i lägenhet

Oavsett om du vill strosa runt ringmuren eller njuta av Gotlands heta nattliv är det en fördel att bo i Visby. Vi erbjuder lägenheter med hög standard som är placerade i närheten eller innanför Visby Ringmur. Alla våra lägenheter i Visby är utrustade med kök/pentry, dusch, WC, och TV. 

FAQ

Incheckning är kl 15.00 ankomstdagen. Dagen innan din ankomst får du ett mejl med instruktioner om hur du går tillväga om du ankommer till semesterbyn när receptionen är stängd.
Utcheckning är senast kl 11.00 Vid utcheckning ska stugan städas. Instruktion för vad som ska göras finns i stugan. Det går bra att köpa till slutstäd, boka innan eller kontakta receptionen på plats.
Nej, men du kan enkelt lägga till det i din bokning. Det kostar 150 kr per set, då ingår lakan och handduk för en person.
Alla våra semesterbyar ligger nära havet.