Boka sommarens minnen här

Hitta ditt boende för sommaren hos oss. Välkommen!

Sök och boka boende online

Lägenheter i Visby

Oavsett om du vill strosa runt ringmuren eller njuta av Gotlands heta nattliv är det en fördel att bo i Visby. Vi erbjuder lägenheter med hög standard som är placerade i närheten eller innanför Visby ringmur. Alla våra lägenheter i Visby är utrustade med kök/pentry, dusch, WC, och TV.

Bra lägen i Visby

Nära vackra solnedgångar

Alltid med TV

Alltid med kök och dusch

De flesta med fritt WiFi

Hitta din favorit bland våra lägenheter

Vi erbjuder ett bekvämt, tillgängligt och modernt boende. I våra lägenheter kan man bo allt mellan 1-8 personer och läget är centralt. Hos oss trivs hela familjen!

Ravinstigen

Med utsikt över havet, ett stenkast från hamnen i södra delen av Visby och med skönt promenadavstånd till stan, ligger Ravinstigen. Här har vi 37 st trevliga lägenheter, samtliga med havsutsikt och många av lägenheterna har balkong.

Volontärgatan

De här lägenheterna ligger 1 km från Östercentrum i Visby. Lägenheterna är med självhushåll där sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Vi erbjuder lägenheter på markplan med uteplats eller lägenheter på 1:a våningen som har balkong.

Birkagatan

Våra studiolägenheter på Birkagatan ligger centralt i Visby ca 500 m från Ringmuren och Östercentrum där du hittar butiker, livsmedelsaffär med mera. I alla lägenheter på Birkagatan ingår fritt Wi-Fi, slutstädning samt sänglinne och handdukar.

Kolgården

Ett väldigt fint lägenhetshotell som ligger ca 800 meter från Visby Ringmur och här erbjuder vi fräscha och smakfullt inredda lägenheter med mysigt poolområde. Läget är centralt men ändå lugnt så att du kan sova gott om nätterna. Fri parkering i mån av plats.

Stora Torget

På Stora Torget bor du bra och centralt i smakfullt inredda lägenheter med charmiga vinklar och vrår. Stora Torget är i hjärtat av Visby, mer centralt än så här kommer du inte. Här kan ljudnivån vara hög under sommaren då några av lägenheterna ligger precis ovan en av Visbys mest populära restauranger.

Österport

Lägenheterna vid Österport ligger precis vid Ringmuren och i Visby centrum. Här erbjuder vi två lägenheter i olika storlekar med balkonger som har härlig utsikt över Ringmuren. Om du vill utforska området kan du vandra i de vackra omgivningarna eller varför inte hyra en cykel.