Lägenheter i Visby

Oavsett om du vill strosa runt ringmuren eller njuta av Gotlands heta nattliv är det en fördel att bo i Visby. Vi erbjuder lägenheter med hög standard som är placerade i närheten eller innanför Visby ringmur. Alla våra lägenheter i Visby är utrustade med kök/pentry, dusch, WC, och TV.

Bra lägen i Visby

Nära vackra solnedgångar

Alltid med TV

Alltid med kök och dusch

De flesta med fritt WiFi

Hitta din favorit bland våra lägenheter

Vi erbjuder ett bekvämt, tillgängligt och modernt boende. I våra lägenheter kan man bo allt mellan 1-8 personer och läget är centralt. Hos oss trivs hela familjen!

Visby Lägenhetshotell

Visby Lägenhetshotell ligger ca 800 meter från Visby Ringmur och erbjuder fräscha och smakfullt inredda lägenheter med mysigt poolområde. Läget är centralt men ändå lugnt så att du kan sova gott om nätterna.

Stora Torget

På Stora Torget bor du bra och centralt i smakfullt inredda lägenheter med charmiga vinklar, vrår och takbjälkar. Vi har lägenheter i olika storlekar. Stora Torget är hjärtat av Visby, mer centralt än så här kommer du inte och här kan ljudnivån vara hög under sommaren.

Österport

Lägenheterna vid Österport ligger precis vid Ringmuren och vid Visby centrum. Om du vill utforska området kan du vandra i de vackra omgivningarna eller hyra en cykel.

Ravinstigen

Med utsikt över havet, ett stenkast från hamnen i södra delen av Visby och med skönt promenadavstånd till stan, ligger Ravinstigen. Här har vi 37 st trevliga lägenheter, samtliga med havsutsikt och många av lägenheterna har balkong.