Bo vid havet
Vackra stränder, fantastiska landskap och massor av njutning med sol och bad för hela familjen.

SEMESTERBY PÅ GOTLAND

Ihre Gård

Ihre Gård ligger med gångavstånd till havet. Vi erbjuder boende i fyrbäddsrum eller stugor och är en STF-anläggning. Njut gärna av vår frukost i cafeét, lägg till det i din bokning. I anslutning till boendet finns det ett Café och en butik.

Sök och boka boende online

Mer av Gotland kring våra stugbyar

Välj ditt boende på Gotland via vårt urval av semesterbostäder.

Sol & bad

I vackra Ihreviken kan du välja att bada med sand- eller stenbotten. Eller stanna kvar på gården och njut av en kaffe i Cafét medans barnen badar i poolen.En utflykt till det omtalade kalkbrottet Blå lagunen är uppskattat av både stora och små.

Natur

Sigsarve strand eller Svarthälls mäktiga klint, besök och beundra. Vandra längs med Ihreåslingan eller bege dig ut på en cykeltur. Lummelundagrottan ligger nära och du gör enkelt en utflykt dit.

Lokala butiker

Äkta gotländska lammskinn förgyller varje hem, köp med ett lammskinn från gården hem. Strosa runt i vår mysiga butik och köp med ett semesterminne hem. I Stenkyrka 3 km från semesterbyn finns Tempo och bensinpump.

Mat & dryck

En lunch eller fika när barnen leker i parken eller badar, besök vårt mysiga café på gården och beställ gotlandsspecialiteten saffranspannkaka. Varje torsdag under högsäsongen har vi lammgrillningskvällar med musik, bord bokas på telefon 070-320 98 54.

Aktiviteter

Ett dopp i havet eller i poolen. Spela padel eller utmana familjen i en pingismatch. Fokusera på boulbanan eller ta fram kubbspelet. På Ihre gård finns det flera roliga aktiviteter att välja mellan.
Bild4

aktiviteter

Pool
På Ihre Gård har vi en stor pool på 18×6 meter. Välkommen att hoppa i och kanske avsluta med en fika i caféet.

Padel

Utmana nära och kära på en padelmatch. Här  finns tre padelbanor, boka tid via playtomic.io.

Boule – Volleyboll – Bordtennis
Utmana dina vänner och familjen i bouleturnering, volleyboll eller varför inte en pingismatch. Möjligt att låna klot, boll eller racket.

Bild9

Lammgrillning

Varje torsdag under högsäsong anordnas lammgrillning med musikunderhållning. Njut av ljuset över åkrarna, musiken och framförallt det grillade lammet med alla goda tillbehör. Boka plats på telefon  070-320 98 54.

DJUREN på ihre

Ihre Gård är en gammal gård med anor ifrån 1700-talet, ladugården byggdes 1879 och är fortfarande i drift. Gården har idag runt 200 tackor och på våren fylls ladugården med runt 180 lammungar. På somrarna går lammen ute i hagarna på sommarbete.

Boenden på Ihre gård

Ihre Gård är en gammal familjegård med anor ifrån 1700-talet. Idag finns ungefär 200 tackor och på våren föds ungefär 250 lammungar på gården. På gården finns även hästar, katter och hundar. På Ihre Gård är det enkelt att göra semestern till en upplevelse. Njut av mäktig natur vid Svarthälls klint eller Sigsarve Strand eller fyll dagarna med aktiviteter på gården, låt dagen styra. Förgyll semestern med dagsutflykter på norra Gotland, besök Lummelundagrottan, ta ett dopp i kalkstensbrottet Blå Lagunen, utforska Fårö, njut av Krysmyntagården, att variera semestermålen är enkelt.

Pool & Strandnära

Fritt wifi

Parkering

Rökfritt

Husdjur tillåtet (behöver förbokas)

Lekpark

FAQ

Incheckning är kl 15.00 ankomstdagen. Dagen innan din ankomst får du ett mejl med instruktioner om hur du går tillväga om du ankommer till semesterbyn när receptionen är stängd.
Utcheckning är senast kl 11.00 Vid utcheckning ska stugan städas. Instruktion för vad som ska göras finns i stugan. Det går bra att köpa till slutstäd, boka innan eller kontakta receptionen på plats.
Nej, men du kan enkelt lägga till det i din bokning. Det kostar 150 kr per set, då ingår lakan och handduk för en person.
Det är ungefär 800 meter till stranden.