Bo vid havet
Vackra stränder, fantastiska landskap och massor av njutning med sol och bad för hela familjen.

LÄGENHETER I VISBY 

KOLGÅRDEN – VISBY LÄGENHETSHOTELL

Kolgården ligger ca 800 meter från Visby Ringmur och erbjuder fräscha och smakfulla lägenheter med ett mysigt poolområde. Alla lägenheter är fullt utrustade med kök, badrum, kombinerat sovrum och allrum med 2-4 sängplatser, skrivbord, Tv och fritt Wi-Fi.

Läget är centralt men ändå lugnt så att du kan sova gott om nätterna, hos oss trivs hela familjen! Känn er som hemma och laga mat i köket eller nyttja våra trevliga grillplatser precis intill poolen. 

Sök och boka boende online

Mer av visby kring våra lägenhetshotell

Välj ditt boende i Visby via vårt urval av Lägenheter.

Sol & bad

Inom Visby har vi tre närliggande stränder. Dessa ligger längs med havet norr om Visby. Norderstrand, Gustavsvik och Snäck. Det är gång och cykelavstånd

Natur

Gotlands natur lämnar ingen oberörd. Här kan du upptäcka allt från att vandra, cykla, bada och upptäcka en unik natur. Missa inte våra tio raukområden runt om på Ön.

Lokala butiker

Vill du handla med dig något fint från Gotland? upptäck då Hästagatan, S:t Hansgatan och Östercentrum där vi har ett brett utbud på lokala butiker och kedjor.

Mat & dryck

I medeltida Visby har vi ett brett sortiment av lokala restauranger, nyskapande kök, kreativa matentrepenörer och läckra råvaror från ett levande jordbrukslandskap.

Aktiviteter

Gotland är fyllt utav aktiviteter året om. Här kan du paddla kajak, cykla intill naturen, vandra genom högklint eller prova på turridning. Med unik natur och nära havet är äventyren nära.

faciliteter

Pool

Fritt wifi

Gott om Parkering

Rökfritt

Husdjur tillåtet i vissa lägenheter

Barnvänligt

FAQ

Åldersgräns på 23 år för samtliga gäster. Undantaget barn som reser med sin familj.
Incheckning är tidigast klockan 15.00 och utcheckning är senast 11.00. Har du önskemål på tidig/sen in eller utcheckning är det bara att kontakta oss.
Vi har bemannad reception under dagtid. Kommer du när receptionen har stängt kommer du att mottaga ett mail med instruktioner kring nyckelutlämning.
Det tar ca 10 minuter att promenera till Visby innerstad. Vi är belägna ca 800 meter från muren.
Husdjur är varmt välkomna hos oss. Vi har ett begränsat antal lägenheter som tillåter husdjur så ta alltid kontakt med oss före bokning.