Välkommen till Visby Lägenhetshotell på Gotland

Vi ligger ca 800 meter från Visby Ringmur och erbjuder fräscha och smakfullt inredda lägenheter med mysigt poolområde. Alla lägenheter är fullutrustade med kök, kombinerat sovrum och allrum med 2-4 sängplatser, skrivbord, TV och fritt Wi-Fi. Badrum med dusch och WC.

Läget är centralt men ändå lugnt så att du kan sova gott om nätterna, hos oss trivs hela familjen. Känn er som hemma och laga mat i köket eller nyttja våra trevliga grillplatser precis intill poolen.

Poolutsikt

Alla rum och gårdar är rökfria

Gratis WiFI

Handdukar ingår

Hundrum med egen utgång
(begränsat, ta kontakt med oss innan bokning)

Barnvänligt

Bemannad reception
mellan kl. 09-12 och 14-17

Kontantfritt

Gott om parkeringar

Omgivningen

Det tar ca 10 minuter att promenera till Visby innerstad, vi är belägna ca 800 meter från muren. Läget är centralt men ändå lungt, nära till butiker och restauranger. Observera att det under vecka 29 kan vara lite livat på kvällar då det är många ungdomar nere i Visby för ”Stockholmsveckan”.

Poolen

Poolen är 6 x 12 meter och är fri att använda för dig som är gäst hos oss. Vi använder oss av solceller för uppvärmning och kan därför garantera att poolen alltid är några grader varmare än havet. I receptionen går det bra att låna simpuffar till våra mindre gäster. Poolen är öppen dagligen mellan 09:00-17:00. För öppettider under lågsäsong, vänligen kontakta oss för mer information.

Parkering

Hos oss på Visby Lägenhetshotell behöver du aldrig oroa dig för parkeringsplats då vi har gott om plats för bilen. Det är fritt för dig som gäst hos oss, i mån av plats.

Receptionen

Vi är ett familjärt lägenhetshotell som vill att hela familjen ska trivas. Därför har vi spel, pussel, pyssel och annan underhållning som till exempel kubb att låna i receptionen. Receptionen är öppen mellan kl 09-12 och 14-17 varje dag.

Vänligen observera

Åldersgräns på 23 år för samtliga gäster undantaget barn som reser med sin familj.
Rökning är ej tillåtet, gäller alla lägenheter.

Bästa pris online!

Sök och boka våra boenden till bästa pris.