Semester på gotland

20200609-7295

Semester på Gotland

Världens vackraste Ö! Så väljer många att beskriva Gotland. Dagar fyllda med bad vid de milslånga stränderna, långpromenader i den vackra naturen eller shopping i Visby! Vi på Gotlandsboenden har boenden som passar allas behov. Välj mellan den mysiga stugan vid havet eller lägenheten mitt i stan. Vår målsättning är att ge er en oförglömlig semester eller weekend på Gotland.

Att göra på semestern på Gotland

Det finns hundratals mysiga och härliga stopp att göra på Gotland. Vår varmaste rekommendation är att bara köra omkring och se vad Gotland har att erbjuda! På vägen kommer du hitta mysiga ställen längst med havet att stanna och fika på, gårdsbutiker och caféer samt vacker natur och stora fält. Gotland är det perfekta resmålet under sommaren och ön har något att erbjuda för alla smaker.

Det lockar de som är aktiva och vill uppleva ön och samtidigt hålla igång, korta avstånd gör att det är perfekt att uppleva på cykel för den hurtiga. Ön är även en plats för den spontana som vill stanna längst vägarna och se vad som erbjuds just där och då. Eller för de som vill uppleva kulturen och det historiska. Gotland passar verkligen alla.

Bild4
Ruin - mot himlen

Boende i stugor, vandrarhem, hotell och lägenheter

Vi på Gotlandsboenden har ett brett utbud av boendealternativ. Kanske söker du en campingplats där du kan ställa husvagnen för säsongen eller är du ute efter en lägenhet med tillgång till pool centralt i Visby? Hos oss hittar du det mesta och beroende på hur du önskar resa och var du önskar bo så skräddarsyr vi er boendevistelse på vår ö. Välkommen med din förfrågan!