Semester på Gotland

Världens vackraste Ö! Så väljer många att beskriva Gotland. Dagar fyllda med bad vid dom milslånga stränderna, långpromenader i den vackra naturen eller shopping i Visby! Vi på Boende på Gotland har boenden som passar allas behov. Välj mellan den mysiga stugan vid havet eller lägenheten mitt i stan. Vår målsättning är att ge er en oförglömlig semester eller weekendvistelse på Gotland.

Att göra på semestern på Gotland

Det finns hundratals mysiga och trevliga stopp att göra påGotland. Vår varmaste rekommendation är att bara köra omkring och se vad Gotland har att erbjuda. På vägen kommer du hitta allt från mysiga ställen längst med havet att stanna och fika på. Gårdsbutiker och cafér, vacker natur och stora fält. Gotland är det perfekta resmålet under sommaren och ön lockar många olika människor.

Det lockar dom som är aktiva och vill uppleva ön och samtidigt hålla igång, Korta avstånd gör att det är perfekt att uppleva på cykel för den hurtiga. Ön är även en plats för det spontana som vill stanna längst vägarna och se vad som erbjuds just där och då. Även dom som vill uppleva kulturen och det historiska drar sig till ön. Gotland passar alla.

Boende i stugor, vandrarhem, hotell och lägenheter

Vi på Gotlandsboende har ett brett utbud av boendealternativ. Kanske söker du en campingplats där du kan ställa husvagnen för säsongen eller är du ute efter ett självhushåll med tillgång till pool centralt i Visby? Hos oss hittar du det mesta och vi kan ta emot allt från 1-8 personer beroende hur du önskar resa och var du önskar bo.