Stugbyar vid havet
Sök och boka boende online

Semesterbyar på gotland

Alla våra semesterbyar ligger på norra Gotland med gångavstånd till havet. Njut av lugnet och stillheten. Besök ett raukområde eller ta ett dopp i Blå lagunen. Fyll semestern med aktiviteter eller njut av lugnet, på Gotland finns något för alla.

Mer av Gotland kring våra stugbyar

Välj ditt boende på Gotland via vårt urval av semesterbostäder.

Sol & bad

Alla våra stugbyar ligger vid havet och fina stränder. Njut av sol och bad med gångavstånd från ditt boende.

Natur

Naturen är nära om man bor vid havet och bland de gotländska klipporna. Upptäck det Gotländska djur- och naturlivet till fots eller med cykel.

Lokala butiker

Lammskinn, ramslöksolja, smycken eller vacker keramik, köp med ett fint sommarminne hem att njuta av lång tid framöver.

Mat & dryck

Lammgrillning en sommarkväll, ett besök på en gårdsbutik eller boka bord på någon närliggande restaurang, här finns något för alla smaker.

Aktiviteter

Fårö, Blå lagunen, Stenkusten, Lergrav, Bungenäs, Sigsarve Strand, Sudersand, Furillen, Bläse, Ihreviken – många pärlor att upptäcka på vår fina ö!

Bo i stugby

Många av våra tidigare gäster har berömt lugnet, atmosfären och den barnvänliga miljön. Det är många som uppskattar att  våra semesterbyar ligger med perfekt läge i förhållande till fina utflykter. Du har hela norra Gotland inom räckhåll. Besök våra underbara stränder, Ihreviken, Sigsarve Strand eller kalkstensbrottet Blå Lagunen. Att unna sig en eller två dagar på Fårö för att uppleva Langhammars raukområde, Sudersand Strand, Norsta Auren eller Bergmangården. Köp med ett lammskinn hem att njuta av när semesterdagarna är över. Flera keramiker finns på vår vackra ö, här kan du köpa skålar och vaser som är både vackra och funktionella. Till Visby är det inte långt och en dag i vår underbara medeltida stad med shopping, inspiration och flera matställen väl värda ett besök är något vi verkligen rekommenderar.

FAQ

Incheckning är kl 15.00 ankomstdagen. Dagen innan din ankomst får du ett mejl med instruktioner om hur du går tillväga om du ankommer till semesterbyn när receptionen är stängd.
Utcheckning är senast kl 11.00 Vid utcheckning ska stugan städas. Instruktion för vad som ska göras finns i stugan. Det går bra att köpa till slutstäd, boka innan eller kontakta receptionen på plats.
Nej, men du kan enkelt lägga till det i din bokning. Det kostar 150 kr per set, då ingår lakan och handduk för en person.
Alla våra semesterbyar ligger nära havet.