Välkommen till Fårösunds Semesterby på Gotland

Den mysiga semesterbyn ligger i samhället Fårösund med endast 2 km till livsmedel, restauranger, caféer och service. Semesterbyn är barnvänlig, lugn och trivsam. En lekplats finns för barnen med stora gräsytor runt omkring. Ni hittar semesterbyn 5,5 mil från Visby. Stugorna i Fårösunds Semesterby ligger som en perfekt utgångspunkt för utflykter runt om på norra Gotland. Om ni vill besöka den fina ön Fårö tar det endast 7 minuter över med färjan.
Är ni nyfikna på att höra mer? Kontakta oss så kan vi hjälpa er med en bokning utifrån ert önskemål!

Nära havet & badbrygga

Fritt WiFi

Parkering finns

Rökfritt

Hundar är välkomna
(behöver förbokas)

Lekpark finns

Boenden i Fårösund

Många av våra tidigare gäster har berömt lugnet, atmosfären och den barnvänliga miljön. Det är många som uppskattar att stugorna i semesterbyn ligger med perfekt läge i förhållande till fina utflykter. Man har hela norra Gotland inom räckhåll. Till det populära badstället ”Blå Lagunen” är det endast 15 minuter med bil. Man når även det fina området Bungenäs inom endast 5 min med bil. På Bungenäs hittar ni inte bara spännande miljö utan även två härliga restauranger samt ett mysigt café.

Stugorna ligger med gångavstånd från den lyxiga restaurangen Fästningen. Alla våra stora stugor har pentry och även de mindre stugorna har kylskåp och kokplattor så det går utmärkt att laga mat själv på semestern. Det är en härlig känsla att sitta och mysa i kvällssolen och se på när barnen leker på lekplatsen som ligger precis i anslutning till stugorna. En del stugor erbjuder även en del havsutsikt! Titta runt bland våra stugor, och tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor. Klicka på bilder eller länkar för mer information!