Välkommen till Fårösunds Semesterby på Gotland

Semesterbyn ligger i samhället Fårösund med endast 2 km till livsmedel, restauranger, caféer och service. Semesterbyn är barnvänlig, lugn och trivsam. En lekplats finns för barnen med stora gräsytor runt omkring. Ni hittar semesterbyn 55 km från Visby. Stugorna i Fårösunds Semesterby ligger som perfekt utgångspunkt för utflykter runt om på norra Gotland, om ni vill besöka den fina ön Fårö tar det endast 7 minuter med färjan.
Är ni nyfikna på att höra mer? Kontakta oss så kan vi hjälpa er med en bokning utifrån era önskningar.

Nära havet & badbrygga

Fritt WiFi

Gott om plats

Rökfritt

Hundar välkomna

Lekpark finns

Boenden i Fårösund

Många av våra tidigare gäster har berömt lugnet, atmosfären och den barnvänliga miljön. Det är många som uppskattar att stugorna i semesterbyn ligger med perfekt läge i förhållande till fina utflykter. Man har hela norra Gotland inom räckhåll. Till det populära badstället ”Blå Lagunen” är det endast ca. 15 minuter med bil. Man har även det fina området Bungenäs inom endast cirka 5 min med bil. På Bungenäs hittar Ni inte bara spännande miljö utan även två härliga restauranger samt ett mysigt café.

Stugorna ligger även med gångavstånd från den lyxiga restaurangen Fästningen. Alla våra stora stugor har kök och även två bädds stugorna har kylskåp och kokplattor så det går utmärkt att laga mat själv på semestern. Vi har också valt att köpa in grillar till samtliga stugor. Det är en härlig känsla att sitta och mysa i kvällssolen, grilla med havsutsikt och se på när barnen leker på lekplatsen som ligger precis i anslutning till stugorna. Titta runt bland våra stugor, och tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor. Klicka på bilder eller länkar för mer information.