Bo vid havet
Vackra stränder, fantastiska landskap och massor av njutning med sol och bad för hela familjen.

SEMESTERBY PÅ GOTLAND

fårösunds semesterby

Den mysiga semesterbyn ligger i samhället Fårösund med endast 2 km till livsmedel, restauranger, caféer och service. Semesterbyn är barnvänlig, lugn och trivsam. En lekplats finns för barnen med stora gräsytor runt omkring. Fårösunds Semesterby ligger som en perfekt utgångspunkt för utflykter runt om på norra Gotland.

Sök och boka boende online

Mer av Gotland kring våra stugbyar

Välj ditt boende på Gotland via vårt urval av semesterbostäder.

Sol & bad

Alla våra stugbyar ligger vid havet och fina stränder. Njut av sol och bad med gångavstånd från ditt boende.

Natur

Naturen är nära om man bor vid havet och bland de gotländska klipporna. Upptäck Gotland till fots eller cykel.

Lokala butiker

Lammskinn, smycken eller vacker keramik, köp med ett fint sommarminne hem att njuta av lång tid framöver.

Mat & dryck

Lammgrillning en sommarkväll, ett besök på en gårdsbutik eller boka bord på någon närliggande restaurang, här finns något för alla smaker.

Aktiviteter

Fårö, Blå lagunen, Stenkusten,  Trampolinpark, Fiske, Bungenäs, Sigsarve Strand, Sudersand, Furillen, Lergrav, Bläse, Ihreviken – vi har så många pärlor att upptäcka på vår fina ö!

boenden i fårösunds semesterby

Boenden i Fårösund

Många av våra tidigare gäster har berömt lugnet, atmosfären och den barnvänliga miljön. Det är många som uppskattar att stugorna i semesterbyn ligger med perfekt läge i förhållande till fina utflykter. Man har hela norra Gotland inom räckhåll. Till det populära badstället ”Blå Lagunen” är det endast 15 minuter med bil. Man når även det fina området Bungenäs inom endast 5 min med bil. På Bungenäs hittar ni inte bara spännande miljö utan även två härliga restauranger samt ett mysigt café.

Stugorna ligger med gångavstånd från den lyxiga restaurangen Fästningen. Alla våra stora stugor har pentry och även de mindre stugorna har kylskåp och kokplattor så det går utmärkt att laga mat själv på semestern. Det är en härlig känsla att sitta och mysa i kvällssolen och se på när barnen leker på lekplatsen som ligger precis i anslutning till stugorna. En del stugor erbjuder även en del havsutsikt! Titta runt bland våra stugor, och tveka inte att kontakta oss om du skulle ha några frågor. Klicka på bilder eller länkar för mer information!

Strand & bad

Fritt wifi

Parkering

Rökfritt

Husdjur tillåtet (behöver förbokas)

Lekpark

FAQ

Incheckning är kl 15.00 ankomstdagen. Dagen innan din ankomst får du ett mejl med instruktioner om hur du går tillväga om du ankommer till semesterbyn när receptionen är stängd.
Utcheckning är senast kl 11.00 Vid utcheckning ska stugan städas. Instruktion för vad som ska göras finns i stugan. Det går bra att köpa till slutstäd, boka innan eller kontakta receptionen på plats.
Nej, men du kan enkelt lägga till det i din bokning. Det kostar 150 kr per set, då ingår lakan och handduk för en person.
Alla våra semesterbyar ligger nära havet.