Välkommen till Birkagatan – Visby Lägenhetshotell

Våra studiolägenheter på Birkagatan ligger centralt i Visby ca 500 m från Ringmuren och Östercentrum där du hittar butiker, livsmedelsaffär med mera. I alla lägenheter på Birkagatan ingår fritt Wi-Fi, slutstädning samt sänglinne och handdukar. Välkommen med en bokningsförfrågan!

SOMMARPAKET •BO 4 NÄTTER & BETALA FÖR 3 NÄTTER•

Vid bokning av 4 nätter betalar du endast för 3 nätter och får den fjärde natten helt gratis, tillsammans med rabatterade färjebiljetter!
Passa på att komma iväg ett par dagar till Visby och Gotland i sommar! Gäller 12 juni – 9 juli samt 13 – 31 augusti 2023.

Sommarpaketet inkluderar övernattning på något av följande lägenhetshotell; Kolgården, Ravinstigen, Volontärgatan eller Birkagatan samt personbiljett tur och retur med färja. Välj fritt mellan de 4 lägenhetshotellen som alla ligger centralt i Visby, i kombination med Destination Gotlands färjor till och från ön.

Alla rum och gårdar är rökfria

Gratis WiFI

Sänglinne och handdukar ingår

Omgivningen

Det tar ca 10 minuter att promenera till Visby innerstad, vi är belägna ca 500 meter från Ringmuren. Läget är centralt men ändå lugnt. Observera att det under vecka 29 kan vara högre ljudnivå då det är många ungdomar nere i Visby för ”Stockholmsveckan”.

Parkering

Kommer du med bil? Vi har inga egna parkeringsplatser men gatuparkering finns i området.

Information

Åldersgräns på 23 år för samtliga gäster undantaget barn som reser med sin familj. Rökning är ej tillåtet, det gäller alla lägenheter samt på området. Handdukar och sänglinne ingår i priset. Slutstädning av lägenheten ingår även det i priset.