Välkommen till Volontärgatan – Visby Lägenhetshotell

De här lägenheterna ligger 1 km från Östercentrum i Visby. Lägenheterna är med självhushåll där sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Vi erbjuder lägenheter på markplan med uteplats eller lägenheter på 1:a våningen som har balkong. Fritt Wi-Fi ingår i priset och parkering (mot avgift) finns tillgängligt. Varmt välkomna mer er bokningsförfrågan!

SOMMARPAKET • BO 4 NÄTTER & FÅ 1 NATT GRATIS •

Vid bokning av 4 nätter betalar du endast för 3 nätter och får den fjärde natten helt gratis, tillsammans med rabatterade färjebiljetter!
Passa på att komma iväg ett par dagar till Visby och Gotland i sommar! Gäller 12 juni – 9 juli samt 13 – 31 augusti 2023.

Sommarpaketet inkluderar övernattning på något av följande lägenhetshotell; Kolgården, Ravinstigen, Volontärgatan eller Birkagatan samt personbiljett tur och retur med färja. Välj fritt mellan de 4 lägenhetshotellen som alla ligger centralt i Visby, i kombination med Destination Gotlands färjor till och från ön.

Alla rum och gårdar är rökfria

Gratis Wi-Fi

Lakan och handdukar ingår

Husdjur tillåtet i några lägenheter
(ta kontakt med oss innan bokning)

Barnvänligt

Gott om parkering
(mot avgift)

Omgivningen

Det tar ca 15 minuter att promenera till Visby innerstad, vi är belägna ca 1 km från Östercentrum. Läget är centralt men ändå lugnt. Observera att det under vecka 29 kan vara högre ljudnivå då det är många ungdomar nere i Visby för ”Stockholmsveckan”.

Parkering

Kommer du med bil? Vi har parkering intill boendet, mot en extra kostnad.

Information

Åldersgräns på 23 år för samtliga gäster undantaget barn som reser med sin familj. Rökning är ej tillåtet, det gäller alla lägenheter samt på hotellområdet. Handdukar och sänglinne ingår i priset. Slutstädning av lägenheten ingår även det i priset.