Bo vid havet
Vackra stränder, fantastiska landskap och massor av njutning med sol och bad för hela familjen.

LÄGENHET I VISBY

Volontärgatan

De här lägenheterna ligger 1km från Östercentrum i Visby. Lägenheterna är med självhushåll där sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Vi erbjuder lägenheter på markplan med uteplats eller lägenheter på 1:a våningen som hr balkong. Fritt Wi-Fi ingår i priset och parkering (mot avgift) finns tillgängligt. Varmt välkomna med er bokningsförfrågan!
Just nu erbjuder vi 15 % rabatt under sommaren med undantag för vecka 26.

Sök och boka boende online

Mer av Gotland kring våra LÄGENHETER

Välj ditt boende på Gotland via vårt urval av Lägenheter.

Sol & bad

Inom Visby har vi tre närliggande stränder. Dessa ligger längs med havet norr om Visby. Nordetsrand, Gustavsvik och Snäck.

Natur

Gotlands natur lämnar ingen oberörd. Här kan du upptäcka allt från att vandra, cykla, bada och upptäcka en unik natur. Missa inte våra tio raukområden runt om på Ön.

Lokala butiker

Vill du handla med dig något fint från Gotland? Upptäck då Hästgatan, S:t Hansgatan och Östercentrum där vi har ett brett utbud på lokala butiker och kedjor.

Mat & dryck

I medeltida Visby har vi ett brett sortiment av lokala restauranger, nyskapande kök, kreativa matentrepenörer och läckra råvaror från ett levande jordbrukslandskap.

Aktiviteter

Gotland är fyllt utav aktiviteter året om. Här kan du paddla kajak, cykla intill naturen, vandra genom Högklint eller  prova på turridning.

faciliteter

Strand & bad

Fritt wifi

Parkering

Rökfritt

Hundar välkommna

Lekpark

FAQ

Åldersgräns på 23 år för samtliga gäster. Undantaget barn som reser med sin familj.
Incheckning är tidigast klockan 15.00 och utcheckning är senast 11.00. Har du önskemål på tidig/sen in eller utcheckning är det bara att kontakta oss.
Våra lägenheter är obemannade. Du kommer att mottaga ett mail från oss senast 1 dag innan ankomst med allmän information kring incheckning instruktioner

Det tar ca 15 minuter att promenera till Visby innerstad, vi är belägna ca 1 km från Östercentrum.