Välkommen till Ihre Gård på Gotland

Ihre Gård är en KRAV-gård och erbjuder boende i vandrarhem (STF) i anslutning till boendet finns café och butiken Verkstan.

Vi har även aktiviteter som padel, pool, bordtennis, boule, volleyboll samt olika arrangemang och evenemang. Ihre Gård ligger på Gotland längs kustväg 149, tre mil norr om Visby.

Det är en gammal familjegård med anor från 1700-talet. Vi har ungefär 200 tackor och under våren föds omkring 250 lammungar. I Verkstan finns möjlighet att köpa med sig ett lammskinn hem. Förutom lamm finns här också några hästar, höns och en gårdskatt.

Pool finns

Nära djur & natur

Fritt WiFi

Gott om parkeringar

Rökfritt

Café

Boende Ihre Gård

Ihre Gårds Café

Hos oss kan man njuta av trevliga bakverk och vällagad mat. Kanske ta ett glas vin och njuta av den vackra grönskan som omger gården.

Onsdag till söndag har vi kvällsöppet med bl.a lammgrillning, livemusik och kanske gästspel med någon trevlig kock. Hoppas vi ses! Hälsningar Pia med personal

Säsongsöppet 26 juni – 14 augusti

Öppettider
Söndag-tisdag kl 12-18
Onsdag-lördag kl 12-22

Telefon till cafét: 070-320 98 54

Följ oss på Facebook och Instagram

Aktiviteter

Pool
På Ihre Gård har vi en stor och varm pool på 18×6 meter. Välkommen att hoppa i och kanske avsluta med en fika i caféet.

Vuxna: 80 kr
Barn: 40 kr

Poolen är öppen varje dag kl 12.00 – 20.00 till och med den 8 augusti.

Padel

På Ihre Gård finns tre padelbanor, du bokar din padeltid på: playtomic.io.

Boule – Volleyboll – Bordtennis
Förutom ett litet utegym så kan du även utmana dina vänner och familj i bouleturnering, spela volleyboll eller bordtennis. Allt finns hos oss och både klot, boll och racket finns att låna.