Välkommen till Ihre Gård på Gotland

Ihre Gård erbjuder boende i vandrarhem (STF). Vi har ett mysigt café på Ihre Gård där vi serverar nybakta bullar och andra bakverk. Vi serverar även lunch under högsäsong. Det finns lite olika aktiviteter på gården så som pool, tennis, bordtennis, boule, volleyboll, samt olika arrangemang och evenemang.

Ihre Gård ligger på Gotland längs kustväg 149, tre mil norr om Visby. Det är en gammal familjegård med anor från 1700-talet.

Pool finns

Nära djur & natur

Fritt WiFi

Gott om parkeringar

Rökfritt

Café

Boende Ihre Gård

Vårt Cafe

I vårt café serverar vi hembakade bullar och andra goda bakverk. Här finns också sallader, dagens soppa, grillade smörgåsar, köttbullar till barnen (finns även på kvällen) med mera. Från och med 4 juli har vi även kvällsöppet fram till klockan 21.00 då vi serverar middag med bland annat rökta räkor från Lickershamns Rökeri, lammfärsbiffar från gården, soppa, fräscha sallader med mera.

Öppettider
Alla dagar 12-20

Aktiviteter

Pool
På Ihre Gård har vi en stor och varm pool på 18×6 meter. Välkommen att hoppa i och kanske avsluta med en fika i caféet.

Vuxna: 80 kr
Barn: 40 kr

Poolen är öppen varje dag kl 12.00 – 20.00 till och med den 8 augusti.

Tennis
Vi har en tennisbana som du kan boka varje dag genom att skicka SMS till Britt Gate, tel: 070-338 48 20.
160 kr/tim

Boule – Volleyboll – Bordtennis
Förutom ett litet utegym så kan du även utmana dina vänner och familj i bouleturnering, spela volleyboll eller bordtennis. Allt finns hos oss och både klot, boll och racket finns att låna.